Страница 1 из 6 12345 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 55

Тема: Домашнє пивоваріння.

  1. #1
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    827
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Домашнє пивоваріння.

    Перший раз попробував варити десь з півроку тому. Ось фотозвіт першої варки [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]

    Десь через місяць півтора ось таке вийшло



    Кому цікаво ставайте домашніми пивоварами )

  2. 6 пользователя(ей) сказали cпасибо:

    AntKm (22.05.2012), benutzer (22.05.2012), karapet (22.05.2012), microlab(ua) (23.05.2012), Pro_Gektor (22.05.2012), Сергій Козак (22.05.2012)

  3. #2
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    827
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.



    Це 2 і 3 варки. Віденьке темне і пшеничне біле ну і баночка медовухи бродить собі ))

  4. Пользователь сказал cпасибо:

    Сергій Козак (22.05.2012)

  5. #3
    Местный
    Регистрация
    04.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    676
    Сказал(а) спасибо
    18
    Благодарили 91 раз в 71
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Які враження в порівнянні з магазинним? Я пив таке саморобне пиво - дуже сподобалось.

  6. #4
    Бывалый Аватар для HelloKitty
    Регистрация
    24.02.2009
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    614
    Сказал(а) спасибо
    101
    Благодарили 78 раз в 45
    Вес репутации
    15

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Что в основе, порошок ?

  7. #5
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    827
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Саме більше враження що воно густе і купа смаків, магазине більшість сильно водянисті ) Ну і хміль ніводному пиві магазиному яке я пив я невідчував ні гірчинки хмелю ні запаху.

  8. #6
    Продвинутый Аватар для DEMOH
    Регистрация
    24.03.2012
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    216
    Сказал(а) спасибо
    6
    Благодарили 7 раз в 7
    Вес репутации
    8

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Как сч тобой связаться? Очень хочу попробовать домашнего Тёмного, после Чешского Портера, всё что у нас в Хмельницком на продажу в бутылках и на розлив ... даже не вода )))

  9. #7
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    827
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Пока поділитись чимось немає) усе темне за свята випито ) зріє світле, пшеничне тільки булькає) остальне ще треба варити )

  10. #8
    Продвинутый Аватар для DEMOH
    Регистрация
    24.03.2012
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    216
    Сказал(а) спасибо
    6
    Благодарили 7 раз в 7
    Вес репутации
    8

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    А с каких Этапов состоит пивоварение?
    Если пиво понравиться мне, мог бы я например подготовить нужные ингредиенты и сварить с тобой на "Аппарате" что то толковое ?))

  11. #9
    Профи Аватар для pustota
    Регистрация
    03.01.2011
    Адрес
    Хмельницький
    Сообщений
    1,297
    Сказал(а) спасибо
    64
    Благодарили 84 раз в 69
    Вес репутации
    15

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Ще є пивоварні, які продаються. Можливо в когось є? Поділіться як виходить пиво? Можливо на продаж (для рідних) можна робити ?=)

    [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]

    [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
    Спасибо за спасибо

  12. #10
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    827
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    14

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Біірмашини це фейк, не рекомендую, нікому вариться там усе з концентрату розвів у воді додав купу цукру, збродив і готово

    Єтапі такі.
    солод заливається водою, витримується температурні паузи різні в залежності чого хотіти від пива.
    потом фільтрується щоб отримати чисте сусло
    Сусло вариться хвилин 90 і в залежності від бажаної гіркоти і аромату додається хміль, або інші інгрідієнти
    далі все діло охолоджується до 25-28 градусів і заливається в ємність де буде бродити під гідрозатвором.
    Я тримаю 7 днів первичного бродіння, потім знімаю з осаду і тримаю 14 днів вторинного бродіння, тоді розлив по бутилкам і карбонізація 7 днів, Далі пиво ставиться на дозрівання мінімум місяць. Пшеничні сорти можна тижня через 2 дегустувати, а деякі сорти від 6 місяців дозрівають)

  13. Пользователь сказал cпасибо:

    andrew.shulzhenko (09.06.2012)

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •