Перший раз попробував варити десь з півроку тому. Ось фотозвіт першої варки [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
Десь через місяць півтора ось таке вийшло
Кому цікаво ставайте домашніми пивоварами )
Перший раз попробував варити десь з півроку тому. Ось фотозвіт першої варки [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
Десь через місяць півтора ось таке вийшло
Кому цікаво ставайте домашніми пивоварами )
AntKm (22.05.2012), benutzer (22.05.2012), karapet (22.05.2012), microlab(ua) (23.05.2012), Pro_Gektor (22.05.2012), Сергій К (22.05.2012)
Це 2 і 3 варки. Віденьке темне і пшеничне біле ну і баночка медовухи бродить собі ))
Сергій К (22.05.2012)
Які враження в порівнянні з магазинним? Я пив таке саморобне пиво - дуже сподобалось.
Что в основе, порошок ?
Саме більше враження що воно густе і купа смаків, магазине більшість сильно водянисті ) Ну і хміль ніводному пиві магазиному яке я пив я невідчував ні гірчинки хмелю ні запаху.
Как сч тобой связаться? Очень хочу попробовать домашнего Тёмного, после Чешского Портера, всё что у нас в Хмельницком на продажу в бутылках и на розлив ... даже не вода )))
Пока поділитись чимось немає) усе темне за свята випито ) зріє світле, пшеничне тільки булькає) остальне ще треба варити )
А с каких Этапов состоит пивоварение?
Если пиво понравиться мне, мог бы я например подготовить нужные ингредиенты и сварить с тобой на "Аппарате" что то толковое ?))
Ще є пивоварні, які продаються. Можливо в когось є? Поділіться як виходить пиво? Можливо на продаж (для рідних) можна робити ?=)
[Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
[Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
Спасибо за спасибо
Біірмашини це фейк, не рекомендую, нікому вариться там усе з концентрату розвів у воді додав купу цукру, збродив і готово
Єтапі такі.
солод заливається водою, витримується температурні паузи різні в залежності чого хотіти від пива.
потом фільтрується щоб отримати чисте сусло
Сусло вариться хвилин 90 і в залежності від бажаної гіркоти і аромату додається хміль, або інші інгрідієнти
далі все діло охолоджується до 25-28 градусів і заливається в ємність де буде бродити під гідрозатвором.
Я тримаю 7 днів первичного бродіння, потім знімаю з осаду і тримаю 14 днів вторинного бродіння, тоді розлив по бутилкам і карбонізація 7 днів, Далі пиво ставиться на дозрівання мінімум місяць. Пшеничні сорти можна тижня через 2 дегустувати, а деякі сорти від 6 місяців дозрівають)
andrew.shulzhenko (09.06.2012)
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)