ipod, Ви дуже неправильно інтерпретували мою думку, скоріше всього. Я вів тільки до того що кожна річ береться під вимоги та можливості! В мене була вимога - возити мою дупу на рибалку, а жінку до мами - взяв авто яке дуже гарно відробляє за свої гроші! Я не поїду по скелям, не розжену до 200км, там немає акустики для хз чого, не потягне вона 2 тонни,..... а їй і не треба! А потрібно буде щось більше - по ситуації куплю інше. Отже якщо я буду купувати велосипед покататися кілька разів в тиждень по велодоріжках, то не буду купувати вел за 2000баксів! А куплю більш менш зручний, дивлячись на кути між деталями та кількість зломів, хай навіть важкий(важчий ніж те що ви пропонуєте). Адже як не крути - те що я їздив на Україні(ні - звичайно я їздив і на "горних" і дорогих(відносно), але свої мав тільки схожі до України ), не залишило мені поганих згадок про неї. Звісно також під свої вимоги(не ліс чи каміння чи крига...). І не кажу що не купуйте дорогі - просто відносно своїх можливостей, а сподобається кататися, захочеться екстриму чи просто чогось кращого - купиться кращий та дорожчий.

Цитата Сообщение от ipod Посмотреть сообщение
Разве что вы имели ввиду 1000+ Евро. И то если серьезное хобби или для профи то 1000 очень мало, даже очень.
Це взагалі... Я про 1000 нічого і не казав, а 1000+(а це може бути і сорок тисяч - для кого як). Та і хоббі різної серйозності буває, крім цього там ще кілька варіантів для ПРИКЛАДУ написав.
Так що ще раз якщо брати велосипед їздити час від часу по місту(тротуарам) -мабудь можна купити велосипед і до 2000. І різниці людина не відчує якщо ненадовго пересяде на вел за 70000 і там саме трохи поїздить. Це як носки адідас(якщо спражні) - вони дуже зучні, але коштують по 20-80 баксів. Чи багато з вас користуються цією зручністю?