Показано с 1 по 10 из 55

Тема: Домашнє пивоваріння.

Древовидный режим

  1. #10
    Moderator Аватар для Vurdalaka
    Регистрация
    06.11.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    832
    Сказал(а) спасибо
    7
    Благодарили 72 раз в 49
    Вес репутации
    20

    По умолчанию Re: Домашнє пивоваріння.

    Біірмашини це фейк, не рекомендую, нікому вариться там усе з концентрату розвів у воді додав купу цукру, збродив і готово

    Єтапі такі.
    солод заливається водою, витримується температурні паузи різні в залежності чого хотіти від пива.
    потом фільтрується щоб отримати чисте сусло
    Сусло вариться хвилин 90 і в залежності від бажаної гіркоти і аромату додається хміль, або інші інгрідієнти
    далі все діло охолоджується до 25-28 градусів і заливається в ємність де буде бродити під гідрозатвором.
    Я тримаю 7 днів первичного бродіння, потім знімаю з осаду і тримаю 14 днів вторинного бродіння, тоді розлив по бутилкам і карбонізація 7 днів, Далі пиво ставиться на дозрівання мінімум місяць. Пшеничні сорти можна тижня через 2 дегустувати, а деякі сорти від 6 місяців дозрівають)

  2. Пользователь сказал cпасибо:

    andrew.shulzhenko (09.06.2012)

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •