Біірмашини це фейк, не рекомендую, нікому вариться там усе з концентрату розвів у воді додав купу цукру, збродив і готово
Єтапі такі.
солод заливається водою, витримується температурні паузи різні в залежності чого хотіти від пива.
потом фільтрується щоб отримати чисте сусло
Сусло вариться хвилин 90 і в залежності від бажаної гіркоти і аромату додається хміль, або інші інгрідієнти
далі все діло охолоджується до 25-28 градусів і заливається в ємність де буде бродити під гідрозатвором.
Я тримаю 7 днів первичного бродіння, потім знімаю з осаду і тримаю 14 днів вторинного бродіння, тоді розлив по бутилкам і карбонізація 7 днів, Далі пиво ставиться на дозрівання мінімум місяць. Пшеничні сорти можна тижня через 2 дегустувати, а деякі сорти від 6 місяців дозрівають)