Показано с 1 по 10 из 38

Тема: Как избежать похмелья и снизить к минимуму последствия пьянки

Комбинированный просмотр

  1. #1
    Почётный пользователь
    Регистрация
    20.09.2010
    Адрес
    Хмельницкий
    Сообщений
    1,327
    Сказал(а) спасибо
    100
    Благодарили 157 раз в 101
    Вес репутации
    24

    По умолчанию Re: Как избежать похмелья и снизить к минимуму последствия пьянки

    і я 5 коп добавлю:
    1. Спирт і вода засвоюються в КШТ (кишково-шлунковий тракт) виключно в пропорції 17.2% по масі (сольватований, т.є. молекула спирту оточена певною кількістю мол. води для проникнення через пори), - а це значить, що 40% (обємні відсотки, не масові) не може засвоїтися повністю, а лише частина, і коли організм отримує додаткову вологу - оппа! знову пяний, в тому числі і зранку. Тим і пояснюється правило не розбавляти або ж піднімати тільки градус.
    2. Закусь: солодке пришвидшує засвоєння спирту, кисле - сповільнює, жирне - адсорбує грубо кажучи. Газоване - ще в ротовій порожнині засвоюється (респект шампуню і неконтрольованим фемінам після нього)))
    3. Недозасвоєний алкоголь окислюється до альдегідів, від яких і наступає похмільний синдром, власне кажучи. Солоні огірки і квашена капуста - то до головного болю. Тортік під шампаньське - пьянь синя, але на ранок світла із болячкою в місці пригод (читати - пяна баба - п. не хазяйка)
    4. ВЧТ (внутрішньочерепний тиск) росте прямопропорційно концентрації альдегідів, а отже і відчуття здавленості/розпирання чарівної коробочки з мізками (для відведення отих альдегідів).
    5 А щоб не було і не боліло - не пийте)))) гг

  2. 2 пользователя(ей) сказали cпасибо:

    ShUmMy (05.05.2014), Wolpix (05.05.2014)

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •