Как понять дешевое, качественное и т.д.? Можно примеры, ато хотел бы определиться, что есть хорошо, а что - плохо!
Как понять дешевое, качественное и т.д.? Можно примеры, ато хотел бы определиться, что есть хорошо, а что - плохо!
Мабуть тільки на смак. Береш їдеш до Чехії - пробуєш там пиво, їдеш до німеччини - там ще пробуєш, а потім наше... В нас я так думаю воно майже все порошкове яке масово виготовляють - так дешевше виходить. А 5 гривнів за пляшку чи 25 це все залежить від жадібності пивоварів. Ну за 25 може порошок більш якісний буде...
benutzer (11.11.2012)
ну в принципі на смак , але смаки у всіх різні)
думаю гарна ціна для пляшечки пива 0,5 л в межах 8-10 грн. От взяти наприклад стала артуа позіціонується як дороге пиво а в складі мальтозна патока.
а якщо по складу на етикетці то коли в складі хміль це добре , а коли хмелепродукти це погано значить там не хміль а якась фігня. мальтозна патока погано.
Ідеальний склад пива виглядає так: Вода, солод, хміль, дріжджі, а далі кому що сподобається.
Хмельницьке пиво натуральне і не консервовано-пастеризоване, а ще дуже смачне.
П'ю тільки його, бо смак інших марок мені не подобається.
До хмельницького черга дійде, але судячи з смаку від колишнього (3-4) роки назад залишилась тільки назва...
Родич мій працює на заводі і стверджує, що все натуральне, з хмелю і ячменю, без порошку і іншої гидотиага, уже второй год и туда порошок сыпят ....
скажи хай родич організує екскурсію)))
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)