Створюю нову тему, так як у інших лише флуд, та коментарі недосвідчиних у питанні людей.
Одразу відповім на деякі мойбутні запитання. Так, я один з керівників МММ2011, МММ2012, ранг зараз немає значення.
МММ-2011 припинила існування через стадну, панічну поведінку більшості її учасників спровоковану ЗМІ. Абсолютно по всіх телеканалах та радіо в один день на протязі доби пустили негативну нічим не підкріплену інформацію; В інтернеті платили до 10000у.е. за розміщення негативу. Для прикладу, жоден банк не витримає одночасного зняття більше 20% грошей.
З вчорашнього дня (10.07.12) почалися виплати по боргам ммм2011 та перші виплати першим вкладникам МММ-2012.
Офіси закриваються не самі по собі, була конференція керівників, на якій було прийняте рішення закривати усі офіси по Україні і створювати єдиний офіс на місто з колл-центром та усіма необхідними відділами. Зараз у Хм працюватимуть офіс на Камянецькій 109(зуп "памяті героїв"), доки офіс по вул. Грушевського 57 не набуде повного статусу (приблизно кінець літа).
За 1 місяць роботи в нас вже 10000 учасників (у нашій гілці), і це не так як у ммм2011, що третина просто за бонусними 20у.е. прийшли. В МММ-2012 лише вкладники, учасники без вкладу не приймаються. А з першими виплатами кількість подвоється за кілька тижнів. Факт.
Почекаєте і потім я в ммм2011 будете жаліти, що раніше не вклались, адже там півтора роки всім все платилось без проблем і ті хто тоді зробили вклад на початку, стали як мінімум мільйонерами.
Тим хто хоче прийняти участь, або проконсультуватись 0968710175, [Только для зарегистрированных пользователей. Зарегистрироваться.]
Прохання не засмічувати тему скептичними, безпідставними домислами. Задавайте запитання, діліться фактами.